Страви Слобожанщини з душею

Слобожанська кухня — це щедрий стіл, сповнений ситних страв. Місцеві господині славилися вмінням приготування дичини та десятків видів різноманітних напоїв — наливок, узварів, збитнів

  • 140 70 грн

  • Ви заощаджуєте 50%

Детальний опис

Слобожанська кухня — це щедрий стіл, сповнений ситних страв. Місцеві господині славилися вмінням приготування дичини та десятків видів різноманітних напоїв — наливок, узварів, збитнів. Ще однією особливістю слобожанської кухні є мед — його додавали до основних страв і каш, та найбільше славилися десерти і різноманітні медові смаколики.
Борщ слобожанський, окрошка з квасом, окрошка на кисляку, степова каша «Особлива», короп, фарширований кашею, м’ясо, запечене в тісті, котлети по-харківськи, гилуни, картопляники з яйцем та молодою зеленню, молода картопля в сметані по-селянськи, укропники, гречані ляпуни, соложеник з яблуками, маторжики, обарінки, пірники по-гетьманськи, весільні шишки — це лише невеликий перелік тих традиційних слобожанських страв, які вас точно здивують своїм смаком. А вправна господиня Леся Кравецька допоможе вам приготувати цікаві та колоритні страви вдома й пригостити ними своїх рідних.

Характеристики

Код товару: 1005242
Aвтор: Леся Кравецька
Мова: українська
Обкладинка: палітурка
Сторінок: 80
Формат: 170x245 мм
Ілюстрації: кольорові
Видавництво: «Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля»
Рік видання: 2020
ISBN: 978-617-12-7640-6
Розділ: Кулінарія

ВІДГУКИ НАШИХ КЛІЄНТІВ